Wednesday, March 18, 2015

Up Collagen Soya

Up Collagen Soya 

 

  • Kacang soya organik yang bebas pencemaran dan diiktiraf sebagai ‘Makanan Hijau’
  • Ditambah kolagen tumbuhan serta ekstrak bebawang lilium yang dipaten di Jepun, Jerman, dan Taiwan 
    • membantu merangsang pertumbuhan kolagen kulit dan mengekalkan keserian
  • Dengan Inulin dan Oligofruktosa 
    • membantu merangsang pertumbuhan bakteria berguna dalam usus dan membantu penyerapan kalsium
  • TIADA rasa kekacang
  • TIADA pengawet
  • Selamat and Bersih

Lilium bulb: Dipercayai secara tradisional dapat meningkatkan kolagen kulit


  • Kaya kolagen tumbuhan (disahkan HALAL).
  • Kolagen tumbuhan sangat bermanfaat kepada kulit
  • Bebas bahan kimia, racun serangga serta GMO; kandungan utama ditanam menggunakan kaedah pertanian organik
  • Ditambah ekstrak bebawang lilium – untuk meningkatkan kolagen dan meremajakan kulit
  • Memperolehi patent daripada Taiwan, Jerman, dan Jepun – dikilangkan khas untuk CNIG.

15 batang x 28 g / kantung



      Pollution- free and ‘Green Food’ certified.
      Added with plant collagen, and lilium bulb extract patented in Japan, Germany, Taiwan
      Rich in vitamins, proteins and nutrients.
      With Inulin and Oligofructosehelps promote calcium absorption, an alternative, healthier  sweetener that exhibits 30-50% of sugar taste
      NO bean taste
      NO preservatives
      Save and Hygienic
Packaging:  15 sticks  x 30 g / pouch

Wechat: lynnelly


 

No comments:

Post a Comment